Главна страница

Нови

Видео


Аларм за итни случаи на паника за дома

 


Аларм за паника во итни случаи за Комерцијална зграда Болница и дом за стари лица


Систем за итни повици во случај на хендикеп

Копче за притискање / Систем за аларм за итен повик во тоалет за влечење во хендикеп [кабелски / безжичен] (Сингапур)

Кабелски и безжичен тоалет систем за итни повици Активен систем за повици за стари лица и хендикеп / инвалид за да добиете помош во итен случај во тоалет. Системот се состои од безжично копче за повик / ресетирање со кабел за влечење што активира индикаторско светло да се инсталира надвор од вратата. Испорачува звучни и светлосни аларми кога некој ќе го повлече кабелот или ќе го притисне копчето за повик. Способен за интегрирање во поголем систем за управување со згради.


Превенција на падот


Личен аларм


Интерком систем


GPS Tracker за пациенти со деменција

 


Безжична централна единица за набудување

 


Копче за безжично копче

 


други, пак,

 


Кој им служиме

 


сега

138558 Вкупно прегледи 135 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта