OMG WIF / 4G стриминг во живо, носена телесна камера

Облечена камера за тело со стриминг во живо OMG (4G/WIFI)

OMG Wifi/4G телесни камери за пренос во живо обезбедуваат објективна перспектива на настанот како што се случува, а истовремено му овозможуваат на носителот сигурност и сигурност во моментот. Ако корисникот е на местото на настанот, тој може да избере постојано пренос во живо или да предизвика пренос на видео во живо во централната контролна соба, обезбедувајќи повеќе внимание на ситуацијата и известување на другите службеници да преземат акција доколку е потребно.

 

Нашите проекти за камера на телото со пренос во живо

7249 Вкупно прегледи 11 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта