Видео - шпионска камера

SPY243 - Безжичен полнач WIFI скриена шпионска камера, леќа за ротација 180 степени 1920x1080p


SPY272 - OMG WIFI Powerbank фотоапарат, HD 4K / 2K / 1080P, ноќна камера, SD картичка Макс 128 GB - Упатство за корисник

7713 Вкупно прегледи 1 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта