Производи - Аларм за паника во итни случаи

Видео

Аларм за итни случаи на паника за дома

Линии01

Аларм за паника во итни случаи за Комерцијална зграда Дома на болнички и стари лица

Линии01

Систем за итни повици во случај на хендикеп

Линии01

Аларм за сензор за движење

Линии01

Личен аларм

Линии01

Интерком систем

Линии01

други, пак,

Линии01

Алцхајмер, деменција Производи за удобност и безбедност

Алцхајмеровата болест, деменцијата и другите состојби што предизвикуваат губење на меморијата се менувачи на живот - и за оние што живеат со состојба и за оние што стануваат старатели. Збунетоста, изолацијата, губењето чувство на сигурност и раздразливост можат во голема мера да го намалат квалитетот на животот за семејствата и професионалците за нега.

OMG Solutions нуди широк спектар на производи избрани со Алцхајмерова болест за да се олесни непријатноста на лицето и да им помогне да живеат во побезбедна домашна околина со чувство на независност. Без разлика дали се грижите за пациент со Алцхајмерова професионална способност или се грижите за некој близок дома, продавницата на Алцхајмерова може да ви помогне да го пронајдете вистинскиот производ за да го олесните животот, побезбеден и позасилен!

Превенција на падот

GPS Tracker за пациенти со деменција

Кој им служиме

10847 Вкупно прегледи 34 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Дојдовни зборови за пребарување:

  • 2 ニ ッ ク ア ー ム XNUMX (XNUMX)
  • omg личен аларм (1)
  • ОМГ личен аларм со предводена (1)