Тестамент: WH Tan - Безжичен превентивен систем за превенција на пад

"Алармот за подмачкување на ОМГ работи добро откако го инсталиравме пред една недела. Бевме загрижени за мојата свекрва паѓа во тоалетот, што се случи неодамна.Од инсталацијата, во моментот кога таа чекори кон мат покрај неа креветот, посебно во текот на ноќта, го активира оддалечениот безжичен аларм, а нејзиното семејство и домашен помошник можат брзо да одговорат пред неа дури и да стигне до тоалетот, што сигурно ја одзема вознемиреноста на нејзиното паѓање без помош да биде на повидок. може да спие подобро знаејќи дека можеме да ја достигнеме на време за да ја направиме потребната помош "

Тестамент: WH Tan - Безжичен превентивен систем за превенција на пад

(WH Tan)

Други препораки