Видео - Камера за тело - Вовед во производот

Видео - Камера за тело - Вовед во производот

 


Решение за камера на телото носено во живо на OMG


BWC074 - Мини мала тежина, носена каросериска камера [без ЛЦД-екран]


BWC075 - најмала мини мини полициска камера облечена во тело на ОМГ


BWC089 - ОМГ 16 долги часови лесни полициски тела на полициското тело (широк агол 170-степен)


BWC090 - Камера носи тело (камера за тело со мала тежина за чувари (12 работни часа)


BWC094 - OMG прифатлива мини носена камера за тело


BWC104-W4 - WIFI 4G носена тело камера (батерии што се отстрануваат)

 

1635 Вкупно прегледи 2 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта