Нашите производи

Шпион рекордер

Voice рекордери за аудио надзор SPY

135972 Вкупно прегледи 1217 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Сигурносен лого

Man Down System - решение за безбедност на работникот самостојно

148884 Вкупно прегледи 1217 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Камери за носење на тело - лого

Камери за телесна работа (управување со дигитални докази)

148867 Вкупно прегледи 1217 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Постари превенција на есенцијални решенија

Постари превенција на есенцијални решенија

135980 Вкупно прегледи 1217 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Шпион камера

Скриена шпион камера (за домашна безбедност)

148853 Вкупно прегледи 1217 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Аларм за паника за итни ситуации

Копче за итни случаи на паника / аларм за спречување на есен

148844 Вкупно прегледи 1217 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта

gps-map-icon

GPS Tracker уред за стари лица, деца, миленичиња и возила

148826 Вкупно прегледи 1217 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Најнови вести

Што ни вели нашиот клиент

"Алармот за подмачкување на ОМГ работи добро откако го инсталиравме пред една недела. Бевме загрижени за мојата свекрва паѓа во тоалетот, што се случи неодамна.Од инсталацијата, во моментот кога таа чекори кон мат покрај неа креветот, посебно во текот на ноќта, го активира оддалечениот безжичен аларм, а нејзиното семејство и домашен помошник можат брзо да одговорат пред неа дури и да стигне до тоалетот, што сигурно ја одзема вознемиреноста на нејзиното паѓање без помош да биде на повидок. може да спие подобро знаејќи дека можеме да ја достигнеме на време за да ја направиме потребната помош "

Тестамент: WH Tan - Безжичен превентивен систем за превенција на пад

(WH Tan)
135981 Вкупно прегледи 1217 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта