Singapura - Kamera Awak / Body Worn

Kamera Awak Digunakake kanggo Petugas Keamanan - Streaming Langsung WIFI / 4G, Paling Cilik, Kamera Bobot Cilik, Night Vision, Sudut Lebar Enkripsi AES256

Panganggone kamera nganggo awak kanthi cepet, utamane digunakake kanggo nyegah konflik antarane pejabat polisi lan warga. Teknologi kamera awak ngidini kanggo njlentrehake tumindak perwira polisi sing nambah keamanan para polisi lan warga, nalika uga nyengkuyung protokol sing tepat.

Kamera nganggo awak supaya para polisi bisa golek cara kanthi luwih objektif, tanggung jawab lan transparan, saengga ningkatake efektifitas penegak hukum.

Sistem Monitor Video Live OMG Integrasi 2.0

Sistem Monitor Video streaming OMG Live 2.0.1 1280x

fitur

  • Dhukungan GPS lokasi sing adoh
  • Video Live Remot Urip
  • Komunikasi 2 Cara Komunikasi
  • SOS tandha tandha

 


Kamera Live 4G Urip


Kamera Awak Dipakai - Hukum pelaksanaane


Kamera Kepala Setel - Dhukungan Operasi


Kamera Ringan Mini - Manajemen Sengketa


aksesoris


Sample Camera Worn Body - prosedur operasi SOP Standar


Video


Sing Kita Nglayani

Agen Pemerintah

Education

Healthcare

Firma Keamanan

Manajemen / Properti Manajemen / Properti - Real Estate

Mal & Kondo

Others


Proyek Kamera sing Dipakai Awak


Artikel

Logo Solusi OMG
Tag: kamera awak, kamera awak nganggo polisi, kamera awak polisi, kamera polisi, enkripsi aes256

24796 Total Views 124 Views Dinten iki
Print Friendly, PDF & Email