Products kita

Spy Voice Recorder

Audio Surveillance SPY Perekam Suara

128822 Total Views 1245 Views Dinten iki
Print Friendly, PDF & Email

Logo Safety

Sistem Manungsa - Solusi Keselamatan Lone Worker

141734 Total Views 1245 Views Dinten iki
Print Friendly, PDF & Email

Body Worn Camera - logo

Kamera Awek Panen (Digital Evidence Management)

141717 Total Views 1245 Views Dinten iki
Print Friendly, PDF & Email

Penyelesaian Pencegahan Lansia Tuwa

Penyelesaian Pencegahan Lansia Tuwa

128830 Total Views 1245 Views Dinten iki
Print Friendly, PDF & Email

Spy kamera

Kamera Spy sing didelikake (Ngarep Keamanan)

141703 Total Views 1245 Views Dinten iki
Print Friendly, PDF & Email

Alarm Tombol Panik Darurat

Tombol Gangguan Panicis / Alarm Pencegahan Gugur

141694 Total Views 1245 Views Dinten iki
Print Friendly, PDF & Email

gps-map-icon

GPS Tracker Device kanggo Lansia, Kids, Pets & Vehicles

141676 Total Views 1245 Views Dinten iki
Print Friendly, PDF & Email

News Latest

Apa Klien Kita Ngomong

"Ing OMG Floor Mat Alarm wis kerja apik wiwit kita diinstal a minggu kepungkur." Kita padha kuwatir bab ibu mertua sandi tiba ing jamban, sing kedaden bubar .. wiwit instalasi, wayahe dheweke langkah menyang Mat jejere dheweke amben, utamane ing wayah wengi, iku bisa nyebabake weker nirkabel remot, lan kulawarga lan pengaji domestik bisa nanggapi kanthi cepet sadurunge dheweke bisa tekan kamar mandi. bisa turu luwih apik yen kita bisa nyedhaki dheweke ing wektu kanggo menehi bantuan apa wae sing dibutuhake "

Testimoni: WH Tan - Alarm Pencegahan Tangkapan Nirkabel Wireless

(WH Tan)
128831 Total Views 1245 Views Dinten iki
Print Friendly, PDF & Email