Tentang Kami

GPS040D - iHelp 2.0 Kokolot Dementia GPS Trackers Key Chain - Produk Dipilih dina WartaSingapura Channel 8 News (27 Aug 2017)

Leyuran OMG - Kami ngahususkeun pikeun nyayogikeun solusi téknologi ageung (Pencegahan Ragrag, Alarm Darurat Alarm, GPS Trackers sareng Security Camera) pikeun para pangasuh dina ngalonggongkeun beban fisik sareng emosional balukar tina tungtutan ngurus cacad atanapi manula.

System vCare Smart Imah Kaamanan WiFi / 3G

vCare mangrupakeun Alarm System Imah Kaamanan manula, nu ngagabungkeun kaamanan imah, hirup cageur sarta perawatan manula. Ieu transmits informasi alarem ngaliwatan jaringan dual tina Wi-Fi sarta GSM, basajan, aman tur gancang.

Dimana wae anjeun di kantor, atawa dina lalampahan bisnis di mancanagara, vCare téh sareng anjeun. Anjeun bisa nyaho status tina sistem alarem pinter anjeun, mantau naon lumangsung di imah, tetep nutup nepi ka kolotna anjeun, sanajan naon asor tur hawa indoor na outdoor. vCare sangkan anjeun ngarasakeun hirup aman jeung pinter.

Ngabantu Nyegah Niagara & Wandering
Urang ngahususkeun dina pencegahan ragrag na anti wandering produk nirkabel.

Monitor Pencegahan ragrag nirkabel

Ragrag kami Pencegahan Kaluar Alarem anu gampang ngagunakeun: Sambungkeun beurat sensing ranjang Pad, korsi Pad, atawa lanté mat ka monitor pencegahan ragrag. Saterusna nempatkeun beurat-sensing tekanan Pad dina ranjang atawa korsi, handapeun nyicingan hiji di résiko ragrag atawa wandering. Beurat sensing Mats lanté disimpen ku ranjang atanapi panto. Nalika nyicingan hiji nyoba neangan nepi, tekanan anu dikaluarkeun tina ranjang atawa korsi Pad atanapi dilarapkeun ka mat lanté, nu ngémutan caregiver ku alarm karungu, pager sepi, alarem lorong, lampu panggero darurat, atawa monitor sentral ngarah bisa nyadiakeun bantuan nalika diperlukeun.

Pikun / manula / Kids GPS Tracker & ragrag detektor

27721 Jumlah Tampilan 67 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Solusi OMG - dileler Singapura 500 Enterprise 2018 / 2019

Solusi OMG - Top 500 Company di Singapura 2018

Whatsapp Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333-4466

Jakarta + 62 8113 80221

marketing@omgrp.net

Taros Kami

Bérita paling énggal