iHelp Dementia / Monitoring GPS sepuh & Alar Penggolongan Penggera (tanpa biaya bulanan)

Pikun / Monitoring GPS Sepuh & Alarm Detéksi Ragrag

Promotion: S $ 248

(Dawam S $ 298)

Kalayan nambahan jumlah sepuh, paduli sepuh janten perhatian anu penting. iHelp tiasa sacara real-time ngawaskeun status para sepuh, nalika aya usum gugur, iHelp GPS Lansia manula sacara otomatis tiasa memicu SMS ka telepon sélulér anu sanés, janten bantosan tiasa langsung dipasihkeun.

Abdi paduliThe iHelp GPS manula tracking mantuan kulawarga jeung sangsara manula tina masalah nu patali jeung memori. Lamun boga kolot atawa anggota kulawarga anu nembongkeun pola konsisten tina kabiasaan pohoan, atawa bisa bajoang hirup hiji hirup bebas, ngawaskeun pribadi alat tracking GPS iCare baris nyieun hirup anjeun leuwih gampang tur kirang stres. iCare pisan berharga sabab bakal mere tanda ka Anjeun atawa ngarekam lamun hiji jalma manula nyaeta:

* Wandering kaluar atanapi leungit di lokasi akrab atanapi biasa.
* Aman di jero atawa di sabudeureun imah maranéhanana.
* Nyieun kunjungan dokter dijadwalkeun.
* Sistem tracking GPS bisa nyadiakeun kapastian, kaamanan, jeung kaamanan nu bisa nyieun jalan hésé memori-rugi saeutik gampang tur kirang stres for everyone aub.

Mun lansia ngarasa unwell, anjeunna / manehna bisa mencet tombol Telepon pikeun tilu detik sangkan nélépon ka telepon patali. alat tracking manula iHelp GPS transmits SMS ku jaringan nirkabel GSM. iCare téh leutik, elegan jeung bisa dibabawa. Ieu mangrupa pasangan intim pikeun manula.

iHelp - Monitoring Sepuh GPS & Alat Ngalacak

GPS

digolongkeun deteksi

Ngadeteksi digolongkeun akurat jeung réa algoritma sensor

labuh

lokasi nyukcruk

OMG-Leyuran - Positioning akurat

panginget Fungsi

panginget

Hiji Pencét Pikeun nelepon

Kokolot téh bisa komunikasi sareng anggota kulawarga mangsa darurat sareng pers ngeunaan tombol a.

ngayakeun hubungan

Merenah pikeun ngagem, basajan tur praktis

 

Merenah pikeun ngagem

Aplikasi mobile pikeun pangimeutan

Aplikasi basajan, ciri kakuatan

aktip mobile

Fitur

* Otomatis Siaga digolongkeun deteksi
* Pencét Tunggal - Tombol Pitulung SOS - Nepi ka Anggota kulawarga 6
* SMS reminding tina Kakawasaan-Dina
* Carrier urang Panalungtikan Status
* Zona panginget
* panginget batre low
* PCplus SMS
* GPS & LBS
* Leungeun-Free Télépon
* Karacunan ngingetkeun Service
* Cara Transfer Data (GPRS / GSM)
* 72 Sajam Paké per Batre Cas
* Ringan * Leutik Ukuran - 7cm x 5cm x 1.5cm - Kamampuh komunikasi anu ringkes tapi kuat.
* Meryogikeun kartu SIM Lokal & éta ngadukung naon bagian tina dunya.
* Tiasa dianggo sareng duaan Post Paid atanapi Card prepaid misalna. SingTel Hai kartu, Starhub Bingah Card, M1 M Card euweuh garis data diperlukeun, ngan sora kalawan sms bakal ngalakukeun.
* Pangrojong peta Google.

Catetan:
* Kartu prabayar Starhub atanapi Singtel; pikeun tiasa mariksa kasaimbangan sareng top up nganggo aplikasi AXS seluler.
* Affortable Post Mayar Plan: M1 boga rencana katelah MySim15. Ieu langganan bulan $ 15 pikeun 100mins na 500sms.

 

Abdi paduli

Kartu Selapkeun SIM

Nyelapkeun kartu SIM

ngalebetkeun SIM Card 2

12755 Jumlah Tampilan 17 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Solusi OMG - Dileler Singapura 500 Enterprise 2018/2019

Solusi OMG - Top 500 Company di Singapura 2018

Whatsapp Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333-4466

Jakarta + 62 8113 80221

marketing@omgrp.net

Bérita paling énggal