Lalaki Down Alat Kasalametan - Patikeun Anjeun nu alerted lamun hiji pagawe miboga kacilakaan

iHelp Vérsi 2 - Sistim Man Turun - Solusi Kasalamatan Karyawan Leungah Gagah

iHelp Vérsi 2 - Sistim Man Turun - Solusi Kasalamatan Karyawan Leungah Gagah

Slipping, tripping sareng ragrag mangrupikeun bentuk utama kacilakaan tempat anu lumangsung dina saloba industri. Naha éta turun tina jangkung atanapi ngalangkungan kabel, kacilakaan sapertos kitu tiasa nyababkeun kacilakaan parah, sareng dina kasus anu ekstrem, bahkan fatitas karyawan. Nyaho langsung nalika kajadian sapertos kitu tiasa nyanggakeun majikan gancang-gancang nelepon kanggo bantuan médis sareng nyegah kaayaan anu parah. Ieu hususna relevan pikeun kaayaan dimana karyawan damel didamel waé dina lingkungan anu terasing, tina pandangan. Éta bakal hese pikeun ngémutan perhatian dina waktos anu diperyogikeun nalika kacilakaan, sareng ku sabab éta, lalaki alarem sareng alat-alat janten jalan anu kasohor pikeun kaayaan anu sapertos kitu.

iHelp 2.0 Alat Tracker GPS Karyawan tiasa ngawas status hiji pagawe sacara real-time. Nalika aya ragrag iHelp 2.0 otomatis bisa memicu ngageter kana telepon sélulér batur sanés, ku kituna bantuan tiasa langsung dipasihan

Karyawan tiasa nelepon nelepon atanapi ngirim béwara sareng bewara ka pengawas bisi darurat.

GPS040D - iHelp2.0 Sepuh Dementia 4G GPS Lacak Keychain - Desain

Produk Dipilih dina Warta Lokal

Solusi OMG - Wawancara Média v2

Di-Risk Gagah

Pikeun pagawé anu damel di séktor anu paling bahaya sapertos konstruksi, sumber daya alam, kasehatan, penegak sareng angkot, Sadar 360 nawiskeun solusi kaamanan lengkep pikeun pagawé pikeun mastikeun unggal pagawé tiasa nampi bantosan atanapi médis nalika diperyogikeun sakedik. Jantenna alat satelitna (GPS), aplikasi smartphone atanapi alat ngagem anu sanés, kami mastikeun téknologi anu leres dikaluarkeun pikeun unggal kaayaan anu unik.

Pangalusna dianggo pikeun:

- Pagawe Lone
- Karyawan dina Lingkungan Bahaya
- Pagawe Jauh

Detik Tiba & Deteksi Henteu

Ngadeteksi digolongkeun akurat jeung réa algoritma sensor

GPS040D - iHelp 2.0 Perangkat Lunak Gawé Limén - GPS Trackers Key Chain - Ragrag Tanda

lokasi nyukcruk

OMG-Leyuran - Positioning akurat

Hiji Pencét Pikeun nelepon

Anu sepuh tiasa komunikasi sareng anggota kulawargana sareng pencét tombol dina kaayaan darurat.

GPS040D - iHelp2.0 Manula Dementia 4G GPS Lacak Keychain - Pangukuran + Fitur

Cocog kanggo Pasang-Lingkaran / Sederhana & Praktis (4 Warna)

GPS040D - iHelp2.0 Manula Dementia 4G GPS Lacak Kunci - Wristband + 4 Warna v2

Web & Mobile Aplikasi pikeun Ngawaskeun (rute sajarah / real-time)

Aplikasi wéb sareng smartphone nganggo platform pelacak bakal disayogikeun. Anjeun tiasa pariksa lokasi alat (rute sajarah / real-time) sareng PC, Tablet atanapi Smartphone.

iHelp 2.0 - Sistem Turun Manusa - Solusi Kasalamatan Karyawan Leungah Gawé - Aplikasi Web & Mobile kanggo Pemantauan

barang-barang tambahan

iHelp 2.0 - Sistem Turun Manusa - Solusi Kasalamatan Karyawan Leungah Gawé - Asesoris 02

Fitur

1. tracker 3G (WCDMA) pribadi / aset GPS pangleutikna
2. Stasion dok nyadiakeun kaedah alternatif pikeun ngeusian sareng ngadamel langkung gancang sareng gampang dianggo
3. Nyukcruk waktos nyata ku satelit GPS
4. Nyukcruk ku RF (teu aya ayeuna mah)
5. AGPS, TTFF dina 30 detik (10 detik kanggo GPRS kalebet)
6. Alarm turunkeun pikeun barudak sareng manula, ogé pasien
7. Sensor geter Panyungsi
8. Ngandung batré litium 900 mAh 10. Waktu sayaga: XNUMX dinten
9. Panyungsi 3D G-sensor pikeun gerak, alarm kagét sareng manajemén listrik
10. Ngawaskeun sora
11. Dua cara komunikasi Sora
12. Data logging: 60000 lokasi
13. GPRS aréa buta fungsi data ulang unggah
14. Ngaronjatkeun firmware dina hawa
15. Walon Peta ngeunaan posisi ayeuna
16. tombol darurat SOS
17. Zona-zona alarem, Alarem dina alarem gancang
18. Gerak alarm
19. téknologi GPS U-kembung

WCDMA spésifikasi

WCDMA Module: Telit UL865 (900 / 2100MHZ na 850 / 1900mhz), 3G (WCDMA)

Pita frékuénsi dirojong
EUx varian:
2 Pita frékuénsi GSM / GPRS / EDGE 900 / 1800 MHz (2G)
2 Pita frékuénsi UMTS / HSPA 900 / 2100 MHz (3G)
* Amérika Kalér varian:

2 Pita frékuénsi GSM / GPRS / EDGE 850 / 1900 MHz (2G)
2 Pita frékuénsi UMTS / HSPA 850 / 1900 MHz (3G)
komunikasi: Study TCP / IP ngaliwatan kelas GPRS 10, pesen SMS, Sulih
anteneu: Diwangun di Urang Sunda anteneu

GPS spésifikasi

  • GPS chipset: uBlox 0702 (AGPS Rojongan)
  • Saluran: 50
  • frékuénsi panarima: 1575.42 MHz
  • dimimitian tiis: approx 32S, has TTFF (95%)
  • mimiti haneut: approx 32S, TTFF has (95%)
  • Panas mimiti: approx: 1S, has TTFF (95%)
  • Anteneu: Panyungsi-di anteneu keramik
  • Ngecas tegangan: DC5V
  • batré cadangan: Rechargeable, 3.7V, 800mAh (Li-poli)
  • Panyambungna: USB panyambungna Micro
  • kartu SIM: Kartu Micro SIM
  • Accelerometer: Panyungsi di sensor gerak 3G
  • Flash Mémori: Panyungsi dina mémori 8MB
  • Konsumsi arus normal: 40 ~ 60mAh
  • Bobo konsumsi ayeuna: 5 ~ 10mAh (GPS pareum)

lingkungan

  • Suhu operasi: -20 ° C nepi ka + 80 ° C
  • Gudang Suhu: -40 ° C nepi ka + 85 ° C
  • Kalembaban: 5% -95% non-condensing
  • Dimensi mainframe: 61mm X 44mm X 16mm
  • Beurat (net): 30g

sertipikat

3g-GPS-keychain-04

iHelp Man Down System - Daptar Pelanggan Kasalahan Pamulihan Kasaluangan Gagah

38702 Jumlah Tampilan 63 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email