Lalaki Down Alat Kasalametan - Patikeun Anjeun nu alerted lamun hiji pagawe miboga kacilakaan

iHelp Vérsi 2 - Sistim Man Turun - Solusi Kasalamatan Karyawan Leungah Gagah

iHelp Vérsi 2 - Sistim Man Turun - Solusi Kasalamatan Karyawan Leungah Gagah

Slips, lalampahan tur tumiba tetep ngabalukarkeun pangbadagna kacilakaan gaw di sakuliah loba industri. Naha ragrag tina jangkungna atanapi tripping on wiring na hazards sejen, ragrag bisa ngabalukarkeun tatu serius sarta malah fatality ka karyawan Anjeun. Nyaho lamun ragrag hiji kajadian sarta ngirim bantuan médis saharita tiasa beda antara hiji tatu minor sarta hirup ngarobah hiji. Tapi kumaha lamun pagawé anjeun damel nyalira atanapi kaluar tina tetempoan jeung sora? Kumaha aranjeunna tiasa ngangkat alarm lamun aya luka? Lalaki handap alarm jeung alat nu jadi hiji solusi beuki populér pikeun kaayaan kitu.

iHelp 2.0 Alat Tracker GPS Karyawan tiasa real-timely ngawas status para karyawan, nalika aya ragrag hiji, iHelp 2.0 otomatis tiasa memicu a ngageter mun handphone sejen jalma, jadi bantuan nu bisa disadiakeun langsung.

Pagawe tiasa nelepon atawa ngirim ngabejaan jeung bewara bisi tina kaayaan darurat pikeun ngawas langsung.

GPS040D - iHelp2.0 Sepuh Dementia 4G GPS Lacak Keychain - Desain

Produk Dipilih dina Warta Lokal

Solusi OMG - Wawancara Média v2

Di-Risk Gagah

Pikeun pagawé anu damel di séktor anu paling bahaya sapertos konstruksi, sumber daya alam, kasehatan, penegak atanapi angkot, Sadar 360 nawiskeun solusi kaamanan pagawe anu lengkep pikeun mastikeun unggal pagawé tiasa nampi bantosan atanapi médis nalika diperyogikeun paling-paling. Nganggo alat satelit (GPS), aplikasi smartphone sareng tiasa dipasihan kami mastikeun téknologi anu leres disebarkeun pikeun unggal kaayaan anu unik.

- Pagawe Lone
- Karyawan dina Lingkungan Bahaya
- Pagawe Jauh

Detik Tiba & Deteksi Henteu

Ngadeteksi digolongkeun akurat jeung réa algoritma sensor

GPS040D - iHelp 2.0 Perangkat Lunak Gawé Limén - GPS Trackers Key Chain - Ragrag Tanda

lokasi nyukcruk

OMG-Leyuran - Positioning akurat

Hiji Pencét Pikeun nelepon

Kokolot téh bisa komunikasi sareng anggota kulawarga mangsa darurat sareng pers ngeunaan tombol a.

GPS040D - iHelp2.0 Manula Dementia 4G GPS Lacak Keychain - Pangukuran + Fitur

Cocog kanggo Pasang-Lingkaran / Sederhana & Praktis (4 Warna)

GPS040D - iHelp2.0 Manula Dementia 4G GPS Lacak Kunci - Wristband + 4 Warna v2

Web & Mobile Aplikasi pikeun Ngawaskeun (rute sajarah / real-time)

Platform pelacakan Wéb & Smartphone Platform bakal disayogikeun. Anjeun tiasa mariksa dimana lokasi alat anjeun (rute sajarah / real-time) ku ngagunakeun PC, Tablet atanapi Smartphone.

iHelp 2.0 - Sistem Turun Manusa - Solusi Kasalamatan Karyawan Leungah Gawé - Aplikasi Web & Mobile kanggo Pemantauan

barang-barang tambahan

iHelp 2.0 - Sistem Turun Manusa - Solusi Kasalamatan Karyawan Leungah Gawé - Asesoris 02

Fitur

1. Dunya 3G pangleutikna (WCDMA) pribadi / asset GPS Tracker.
2. A stasiun docking nyadiakeun Métoda lain pikeun ngeusi batre tur nyieun pisan leuwih gancang sarta gampang ngagunakeun.
3. Real tracking waktos ku satelit GPS.
4. Nyukcruk ku RF (teu aya ayeuna mah)
5. AGPS, TTFF di 30 detik (10 detik pikeun GPRS kaasup).
6. Digolongkeun handap alarm keur barudak na manula, sabar.
7. Diwangun-di sensor geteran.
8. Kalawan rechargeable batré 900 mah Litium. Waktu sayaga: 10 poé.
9. Diwangun-di 3D G-sensor kanggo gerak, alarem shock sarta manajemén kakuatan.
10. ngawaskeun sora.
11. Dua cara komunikasi sora.
12. Data logging: lokasi 60000.
13. GPRS aréa buta fungsi data ulang unggah
14. pamutahiran firmware leuwih hawa.
15. Bales peta link ngeunaan posisi ayeuna.
16. Tombol darurat SOS.
17. Geo-zone alarem, Leuwih alarem speed.
18. Gerak alarm.
19. téhnologi GPS U-blox.

WCDMA spésifikasi

WCDMA Module: Telit UL865 (900 / 2100MHZ na 850 / 1900mhz), 3G (WCDMA)

Pita frékuénsi dirojong
EUx varian:
2 Pita frékuénsi GSM / GPRS / EDGE 900 / 1800 MHz (2G)
2 Pita frékuénsi UMTS / HSPA 900 / 2100 MHz (3G)
* Amérika Kalér varian:

2 Pita frékuénsi GSM / GPRS / EDGE 850 / 1900 MHz (2G)
2 Pita frékuénsi UMTS / HSPA 850 / 1900 MHz (3G)
komunikasi: Study TCP / IP ngaliwatan kelas GPRS 10, pesen SMS, Sulih
anteneu: Diwangun di Urang Sunda anteneu

GPS spésifikasi

  • GPS chipset: uBlox 0702 (AGPS Rojongan)
  • Saluran: 50
  • frékuénsi panarima: 1575.42 MHz
  • dimimitian tiis: approx 32S, has TTFF (95%)
  • mimiti haneut: approx 32S, TTFF has (95%)
  • Panas mimiti: approx: 1S, has TTFF (95%)
  • Anteneu: Panyungsi-di anteneu keramik
  • Ngecas tegangan: DC5V
  • batré cadangan: Rechargeable, 3.7V, 800mAh (Li-poli)
  • Panyambungna: USB panyambungna Micro
  • kartu SIM: Kartu Micro SIM
  • Accelerometer: Panyungsi di sensor gerak 3G
  • Flash Mémori: Panyungsi dina mémori 8MB
  • Konsumsi arus normal: 40 ~ 60mAh
  • Bobo konsumsi ayeuna: 5 ~ 10mAh (GPS pareum)

lingkungan

  • Suhu operasi: -20 ° C nepi ka + 80 ° C
  • Gudang Suhu: -40 ° C nepi ka + 85 ° C
  • Kalembaban: 5% -95% non-condensing
  • Dimensi mainframe: 61mm X 44mm X 16mm
  • Beurat (net): 30g

sertipikat

3g-GPS-keychain-04

iHelp Man Down System - Daptar Pelanggan Kasalahan Pamulihan Kasaluangan Gagah

28083 Jumlah Tampilan 5 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Solusi OMG - dileler Singapura 500 Enterprise 2018 / 2019

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Bérita paling énggal

Naon lalaki handap alarm?

Lalaki handap alarm nu sejen nu ngadeteksi ragrag na kirimkeun lalaki turun ngageter ka monitor éksternal. Aya sababaraha lalaki handap pilihan alarem sadia dina pasaran dinten, ti aktip mobile pikeun téhnologi wearable. Lalaki handap alarm nu leyuran hébat pikeun maranéhanana digawé di lingkung dimana slips, lalampahan tur ragrag téh resiko nu, maranéhanana nalangsara ti isu médis sarta pamadegan di resiko serangan fisik. Lalaki handap alarm nu alat hal penting pikeun pagawe lone anu bisa jadi bisa waspada batur lamun aranjeunna sangsara ragrag hiji jeung nu knocked pingsan atawa anu bisa nelepon telepon.