careers

pedaran parusahaan

Ieu hiji waktos seru keur parusahaan urang! Kami hiji-Tech High Singapura parusahaan ngora dumasar nu tumuwuh tur sells Real Time lokasi Systems (RTLS) ka pasar Podomoro. Urang lagu parabot na jalma sacara real-time. Sistem kami anu operasi dinten di leuwih rumah sakit kelas dunya 100. Kami keur ngora, tumuwuh pisan gancang parusahaan jeung hiji lingkungan gawé energetic, senang jeung sederhana.

Ayeuna kami téh néangan hiji individu terang pisan yen aya upbeat, profésional, ngamotivasi, ramah tur dedicated kana kasempetan payun. OMG Leyuran ganjaran kaunggulan pribadi dina ngungudag tujuan umum urang jeung mangrupakeun extraordinarily hormat individu jeung tina diversity kreatif, intelektual budaya tim urang. budaya urang geus diwenangkeun urang pikeun narik jeung ngaropéa individu berbakat anu disetir ku visi ngeunaan cara urang transformasi praktek Podomoro.

21832 Jumlah Tampilan 32 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Solusi OMG - dileler Singapura 500 Enterprise 2018 / 2019

Solusi OMG - Top 500 Company di Singapura 2018

Whatsapp Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333-4466

Jakarta + 62 8113 80221

marketing@omgrp.net

Bérita paling énggal