Produk urang

Bérita paling énggal

Naon klien kami Ucapkeun

"The OMG lanté Mat Alarm geus digawé ogé saprak urang dipasang deui saminggu ka tukang. Urang éta rusuh ngeunaan mitoha hukum abdi ragrag di Jamban, nu kajadian ayeuna. Kusabab instalasi, momen manehna lengkah asup ka mat di gigireun nya ranjang, hususna peuting, eta micu alarm nirkabel jauh, sarta kulawarga nya jeung nulungan domestik nu bisa ngabales nya gancang saméméh manehna malah ngahontal kamar mandi. ieu can tangtu dibawa kabur teh kahariwang nya ragrag tanpa pitulung keur di tetempoan. Simkuring tiasa bobo hadé nyaho yen urang tiasa ngahontal dirina dina jangka waktu pikeun ngarobah bantuan wae diperlukeun "

Dibandung: WH Tan - Wireless ragrag Pencegahan Mat Alarm

(WH Tan)