Produktet tona

Lajmet e fundit

Çfarë Thotë Klienti ynë

"OMG Floor Mat Alarm ka punuar mirë që kur kemi instaluar atë një javë më parë. Ne ishim të shqetësuar për vjehrrën që binte në tualet, e cila ndodhi së fundmi. Që nga instalimi, momenti që ajo hyn në mat pranë saj kreu, sidomos gjatë natës, shkakton alarmin e largët pa tela dhe familja e saj dhe ndihmësi i brendshëm janë në gjendje t'i përgjigjen asaj shpejt para se të arrijë në banjo. mund të fle më mirë duke e ditur se ne mund ta arrijmë atë në kohë për të dhënë ndonjë ndihmë të nevojshme "

Testimonial: WH Tan - Alarmi për parandalimin e rënies së rënies së matësit

(WH Tan)