Дигитален диктафон со мини џебно пенкало за OMG, снимање 8GB (SPYV002)

Дигитален диктафон со мини џебно пенкало за OMG, снимање 8GB (SPYV002)

Карактеристики

 • Вклучување, снимање: вклучете го прекинувачот за струја во положба ON и уредот ќе се вклучи и автоматски ќе почне со снимање. Во текот на снимањето, индикаторот за снимање останува вклучен.
 • Исклучување, спаси: вклучете го прекинувачот за напојување во позиција OFF и уредот ќе ја зачува датотеката за снимање и ќе се исклучи.
 • Индикатор на батеријата: во текот на снимањето, индикаторот за снимање може да трепка за да укаже на мала моќност. Наполнете ја батеријата во времето.
 • Потсетник за полнење: во текот на полнењето, индикаторот останува трепка; кога батеријата е целосно наполнета, индикаторот за снимање останува вклучен.

спецификации

 • Име на предмет: Дигитален диктафон
 • Меморија: 8GB
 • Тежина: 29g
 • големина: 14 * 1.2 * 1.2cm
 • Моќност: 3.7V 110mAh
 • Време на полнење: 1-2 часа
 • Музички формат: MP3 / WMA
 • Формат на снимање:WAV
 • УСБ влез : USB2.0 ОГРАНИЧЕН БРЗИНА
 • SNR:> 88DB
 • Излез за слушалки: Двонасочна слушалка, 32ohm
 • Fодговор одговор: 20 ~ 20KHZ
 • Степен на изобличување: 0.05%
 • Работна температура: -5 ~ 40 ℃
 • Времетраење: Максимално време на 13 часа задржува време на снимање

 

 

 

Мини Pocket 8GB дигитален диктафон за снимање на пенкало - 6 Мини Pocket 8GB дигитален диктафон за снимање на пенкало - 5 Мини Pocket 8GB дигитален диктафон за снимање на пенкало - 4 Мини Pocket 8GB дигитален диктафон за снимање на пенкало - 3 Мини Pocket 8GB дигитален диктафон за снимање на пенкало - 2

15837 Вкупно прегледи 2 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Последна порака

Donec scelerisque minec lectus

Donec scelerisque minec lectus

Donec scelerisque minec lectus

Виџет на Фликр

 • Ieеки Мартинез (# 9963)
 • Тим Атлас - Изгубен во корицата на албумот на чекање
 • Ortofon Concorde S-120 (# 1211)
 • Коњ # 9119
 • 5 241
 • Списание за содржина x weblizar Image Salon Image Challenge 13 (# 6456)
 • Гаден Реј (број 1058)
 • Андреа Гарсија / Фенси изработена
 • Андреа Гарсија / Фенси изработена (# 4427)
 • Гаден Реј (број 1058)
 • Андреа Гарсија / Фенси изработена
 • Андреа Гарсија / Фенси изработена (# 4427)