OMG ISPY - 3G IP камера - Поддршка на 3G сим картичка и Wi-Fi (IP010)

iSpy - 3G IP камера (поддршка 3G SIM картичка)

iSpy - Безбедносна спецификација за IP-камера

iSpy - 3G IP Cam (поддршка 3G SIM картичка) - Карактеристики 650x

 • Безжичен 3G WiFi IP безбедност CCTV камера

Да се ​​внимава на вашиот дом е едноставно, дури и илјадници милји далеку. Само поврзете ја безбедносната камера за домашен монитор 3G Wi-Fi (iSpy) и оставете ја да работи. Може да проверите во кое било време преку вашиот паметен телефон за да ја следите вашата куќа и да се опуштите во знаењето дека доколку некој пробие, веднаш ќе бидете предупредени со графикони на натрапниците испратени на вашиот мобилен телефон. Во мир на умот, можете да проверите што се случува во куќата преку видео пренос во живо од 720P. Дури и кога е прекинато напојувањето, внатрешната батерија е подготвена за употреба до 4 часа за да открие ненормално движење / гласовно помагано од PIR сензорот.

iSpy - 3G IP Cam (поддршка 3G SIM картичка) - 3 View

 • Брзо и лесно поставување
3 чекори за користење на камерата. Преземете АПП → Регистрирајте се со вашата е-пошта и најавете се → →вездете ја камерата и додајте ја во АПП.
Нема потреба од сложени конфигурации на рутерот и технички вештини. Магнетниот основен / ѕиден носач може да ја држи камерата на која било рамна површина или да ја апсорбира на која било метална површина.
 • Достапно 3G и Wi-Fi
Компатибилна со најновата 3G и Wi-Fi технологија, можете да пристапите до видео пренос во живо или снимени снимки од каде било во кое било време, користејќи ги нашите бесплатни апликации за мобилни IOS и Android.
 •  Поставување 360º
Опремен со магнетна основа, iSpy може да се ротира и прилагоди на кој било агол.
 •  Двонасочен разговор
Можете да разговарате со некој преку вградениот звучник и микрофон.
 •  Детекција на бучава / движење
Примајте известувања кога ќе се открие бучава или движење.

Детали за производот

 iSpy CCTV Видео камера со SIM картичка Водете сметка за вообичаеното, внимавајте на необичното
Доколку некој влезе во вашата куќа, веднаш ќе бидете предупредени од вашиот мобилен телефон.
iSpy - 3G IP Cam (поддршка 3G SIM картичка) - сигнализација 02
Ставете го вашиот дом во вашиот телефон, дење и ноќе
Работите се под надзор и во текот на ноќта.
iSpy - 3G IP Cam (поддршка за 3G SIM картичка) - Ноќен преглед
Поддржува 3G / Wi-Fi безжична камера за далечински монитор
iSpy - 3G IP Cam (поддршка 3G SIM картичка) - 3G и Wifi рутер
Управување со повеќе монитори со една апликација
Со една апликација, можете да гледате повеќе безжични домашни монитори. Ставете колку што сакате, каде што сакате, Остани блиски со вас најблиски
Следи со телефон / рампа / прелистувач
iSpy - 3G IP Cam (поддршка 3G SIM картичка) - мобилна апликација
спецификација
Вграден батерија
Вградената батерија е подготвена за користење до 4 часа, дури и кога е исклучено напојувањето.
iSpy - 3G IP Cam (поддршка 3G SIM картичка) - батерија
Мали, но богати со карактеристики
iSpy - 3G IP Cam (поддршка 3G SIM картичка) - Големина 650x
Пример за компјутерски софтверски приказ
IP010 - IP камера 3G - компјутерски приказ на примерок
Пример за преглед на апликации за мобилни телефони (поддршка за Android и IOS)
IP010 - IP камера 3G - Пример за мобилна апликација
хардвер спецификација
iSpy - 3G IP Cam (поддршка 3G SIM картичка) - Спецификација

 

21898 Вкупно прегледи 7 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Последна порака

Donec scelerisque minec lectus

Donec scelerisque minec lectus

Donec scelerisque minec lectus

Виџет на Фликр

 • Ieеки Мартинез (# 9963)
 • Тим Атлас - Изгубен во корицата на албумот на чекање
 • Ortofon Concorde S-120 (# 1211)
 • Коњ # 9119
 • 5 241
 • Списание за содржина x weblizar Image Salon Image Challenge 13 (# 6456)
 • Гаден Реј (број 1058)
 • Андреа Гарсија / Фенси изработена
 • Андреа Гарсија / Фенси изработена (# 4427)
 • Гаден Реј (број 1058)
 • Андреа Гарсија / Фенси изработена
 • Андреа Гарсија / Фенси изработена (# 4427)