Скриен детектор за грешки против шпионски фотоапарати OMG (SPY999)

Детектор за грешки во РФ

Опис на производот

Професионален уред за детекција на радио, висока чувствителност, прилагодлив праг, голем опсег на откривање на фреквенција
Лесен за употреба (само прекинувач + копчето за чувствителност), Индикатор за звук и светлосен аларм, прецизен и сигурен
Може да открие мобилна, уником, телеком, 2G / 3G / 4G картичка за грешки и локатор
Може да открие Локатор на пакети за локатор на локации со голема брзина
Откријте безжична камера 1.2G / 2.4G
Може да открие скриена безжична камера од 5.8 GHZ и безжично прислушување
Фреквентен опсег: 1MHz-8000MHz
Откривање на динамички опсег:> 73Db
Сензитивност за откривање: ≤0.03mw (главна фреквенција)
Опсег на детектирање:
Безжична камера од 2.4 GHz: 15 (стандардна камера од 10mW)
Безжична камера од 1.2 GHz: 10 (стандардна 10mW камера)
Мобилен: 2G / 3G / 4G: 10
Индикација: 9level LED Светлечки инструкции / инструкции за модулациски звук
Моќност: Вградена литиумска полимерна батерија 3.7 V800mAH
Работна струја: 60mA
Работно време: 10 15-часа

 

RF детектор на бубачки - 7

 

RF детектор на бубачки - 1

 

RF детектор на бубачки - 2

 

RF детектор на бубачки - 3

 

RF детектор на бубачки - 4

 

RF детектор на бубачки - 5

 

24473 Вкупно прегледи 3 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Последна порака

Donec scelerisque minec lectus

Donec scelerisque minec lectus

Donec scelerisque minec lectus

Виџет на Фликр

 • Ieеки Мартинез (# 9963)
 • Тим Атлас - Изгубен во корицата на албумот на чекање
 • Ortofon Concorde S-120 (# 1211)
 • Коњ # 9119
 • 5 241
 • Списание за содржина x weblizar Image Salon Image Challenge 13 (# 6456)
 • Гаден Реј (број 1058)
 • Андреа Гарсија / Фенси изработена
 • Андреа Гарсија / Фенси изработена (# 4427)
 • Гаден Реј (број 1058)
 • Андреа Гарсија / Фенси изработена
 • Андреа Гарсија / Фенси изработена (# 4427)