OMG диктафон со голема далечина, до снимање на 30 часа (SPYV025)

100M безжичен микрокривен диктафон со долги релации, 16GB, до 30 час за снимање - 1

главните функции

* 1024Kbps PCM висока верност на снимање
* Снимки и репродукција на музика, FM радио
* Репродукција преку слушалка за слушалки
* Поставување на време
* Вграден високо чувствителен микрофон
* Со клип и магнет
* Автоматско прекинување на секцијата
* Автоматски зачувувајте ги датотеките за снимање кога батеријата е ниска
* Пренесување и полнење на USB податоци, истовремено снимање и полнење

спецификации

големина: 57mm * 24mm * 10mm
Тежина: 16g
Напојување: Полимерна батерија 3.7V 120mAh (максималното време на континуирано снимање е до 30 часа)
Формат на снимање: WAV, 192Kbps / 1024Kbps
8GB Време на снимање: за 188 часа / околу 36 часа

100M безжичен микрокривен диктафон со долги релации, 16GB, до 30 час за снимање - 2

100M безжичен микрокривен диктафон со долги релации, 16GB, до 30 час за снимање - 3

14977 Вкупно прегледи 3 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Последна порака

Donec scelerisque minec lectus

Donec scelerisque minec lectus

Donec scelerisque minec lectus

Виџет на Фликр

 • Ieеки Мартинез (# 9963)
 • Тим Атлас - Изгубен во корицата на албумот на чекање
 • Ortofon Concorde S-120 (# 1211)
 • Коњ # 9119
 • 5 241
 • Списание за содржина x weblizar Image Salon Image Challenge 13 (# 6456)
 • Гаден Реј (број 1058)
 • Андреа Гарсија / Фенси изработена
 • Андреа Гарсија / Фенси изработена (# 4427)
 • Гаден Реј (број 1058)
 • Андреа Гарсија / Фенси изработена
 • Андреа Гарсија / Фенси изработена (# 4427)