За нас

GPS040D - iHelp 2.0 стари лица со деменција ГПС клуч на синџири - производ најпознат во веститеСингапурскиот канал 8 News (27 Aug 2017)

OMG Solutions - Ние доставуваме широки технолошки решенија како што се превенција од пад, аларми за итни случаи / вознемиреност, GPS тракери и безбедносни камери. Негуватели на згрижувачи во олеснување на нивниот физички и емоционален товар што произлегува од барањата за згрижување на инвалиди или стари лица.

vCare паметен домашен безбедносен систем WiFi / 3G

vCare е безбедносен алармен систем што треба да се користи за стари лица дома. Системот обезбедува комбинација на намени, вклучително и безбедност во домот, здрав начин на живот и грижа за старите лица. Се користат двојни мрежи (WiFi и GSM / 3G или 4G) за пренос на информации за активирање на аларми - едноставен, безбеден и брз метод.

Без разлика дали сте во канцеларија или на службено патување во странство, vCare е со вас. Можете лесно да го знаете статусот на вашиот паметен алармен систем, да ја надгледувате вашата куќа и да се грижите за родителите. Дури е можно да се провери влажноста и температурното ниво на куќата (и во затворено и на отворено). Со vCare, можете да бидете сигурни во вашата безбедност и безбедност.

Спречува паѓања и лесно следење на стари лица

Безжични монитори за следење на падот

Нашите паѓања Превенција на излегување Алармите се лесни за употреба: Поврзете го подлогата за мерење на тежината, подножјето за на маса или подната подлога за следење на превенција на падот. Потоа ставете рампа за притисок врз креветот или креветот, под жител со ризик да падне или скитници. Под креветот или вратата се поставени подни подлошки за мерење на тежината. Кога жител се обидува да стане, притисокот се отстранува од креветот или подножјето на подот или се нанесува на подот, кој го известува лицето за грижа со звучен аларм, тивка пејџер, аларм во ходникот, светло за итни повици или централен монитор за да можат обезбеди помош кога е потребно.

Деменција / стари лица / детски детектор за GPS и детектор за пад

 

69456 Вкупно прегледи 11 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Whatsapp нас

OMG грижа за корисници

WhatsApp

Сингапур + 65 8333-4466

Џакарта + 62 8113 80221

маркетинг@omgrp.net

Најнови вести